Часто цей вид псування приписують жінкам (і чоловікам, до речі, теж - тому що не тільки представниці прекрасної статі схильні до накладенню «корони»), які, насправді, мають проблеми психологічного характеру.

Неможливість вийти заміж часто безпосередньо пов'язана з батьком самотньої дівчини - адже модель поведінки, яка сформувалася в батьківській родині, являє собою якусь печатку, що накладає відбиток на подальше життя маленької дівчинки.

Занадто вимогливі дівчата, або ті, хто не може скласти собі ціну - обов'язково матимуть проблеми особистого характеру, як і ті, хто, на  ділі, не бажає розлучатися з власною свободою, не завжди віддаючи собі в цьому звіт.

Тому питання «вінець безшлюбності: як визначити?» має таке важливе значення.

Отже, вінець безшлюбності ознаки:

Якщо самотня жінка (або чоловік) свої молоді роки витратила на кар'єру або інші «більш важливі справи», і пропустила таким чином можливість влаштувати особисте життя, то завдала тим самим руйнування своїй аурі, поставивши на свою голову перевернуту корону самостійно. І тут, як і в інших випадках, досить складно буде повернути все на свої місця - швидше за все, доведеться звертатися за допомогою до фахівця.

Ще однією причиною появи проблеми могла стати спроба приворожити коханого, або розвести його з дружиною. Можливо, це робила не сама дівчина, а хтось із її предків - а вона розплачується за це, адже нічого не дається просто так. Все в світі закономірно, і, впливаючи на чиюсь волю за допомогою магії, приготуйтеся за це платити, або допускайте можливість, що оплачувати доведеться вашим дітям.

Буває, що самотність стало наслідком псування, яку навів хтось із недоброзичливців, найчастіше їх мотивацією стає помста. Якщо неприємності почалися відразу, а до цього особисте життя завжди складалася, і дівчина не відчувала проблем з чоловіками - тоді, швидше за все, ми маємо справу з наведеним прокляттям, і з ним необхідно починати роботу якомога швидше.

Найскладніший варіант «корони» - це той, який переходить з роду, зачіпаючи кожну жінку по одній з ліній - материнської або батьківської. Проаналізуйте ситуацію з сімейним життям ваших батьків, бабусь, прабабусь. Якщо жінка або чоловік завжди мали проблеми зі спілкуванням з протилежною статтю, швидше за все - перед нами родової вінець безшлюбності, який далеко не завжди піддається зняттю, навіть якщо ви звернулися за допомогою до хорошого магу.

Також, ознаками можуть бути:

  • зриваються побачення, відбуваються непербачувані обставини
  • несподівані і дурні перешкоди на шляху до партнера
  • лінії долі на лівій руці слабо прокреслені
  • мучать хвороби сечостатевої або серцево-судинної системи
  • з'являється сильна тривога та страх самотності 

У всіх цих питаннях я радо вам допоможу, так як вже не один вінець безшлюбності зняла.