Грошовий канал заблоковано? Допоможу очистити грошові потоки від негативу

Чому не приходить фінансова стабільність і благополуччя, як залучити удачу і відкрити грошовий потік- це ті питання якими часто задаються у теперішній час. Допомогу у вирішення таких питань можуть надати магічні ритуали над енергетичними полями, що відповідають за фінансові потоки. 

Які ж причини виникнення проблем із фінансовими потоками, давайте розберемось: 

  • Погана грошова карма в роду. Для почтку пригадайте чи були проблеми із фінансами у найближчих родичів, спершу проаналізуйте материнську лінію, а далі батьківську. Часто фінансові невдачі до людини переходять по материнській лінії. Подумайте, якої фінансової стратегії дотримувались ваші батьки, чи збирали вони гроші чи можливо одразу їх витрачали, а можливо жили від заплати до зарплати і чи мали якусь матеріальну подушку безпеки. 
  • Замови на вас особисто та на членів вашої родини щодо безгрошів'я. Ситуації такого роду трапляються іноді навмисно, а іноді це трапляється через  слабке енергетичне поле сильної особистості.
  • Почуття заздрості до чужого багатсва та успіху - це ті негативні емоції які можуть статити причною того, що ваш грошовий канал у заблокованому стані.
  • Негативна установка на бідність. Думки матеріальні і це усім відомо, тому якщо ви зациклені на свої матеріальних проблемах, а не на тому як їх вирішити, то це може бути вашим стопом. На ваше фінансове ядро мають вплив такі негативні сценарії як: нестача грошей, фінансові труднощі, установка на хворобу. 
  • Якщо у вашій аури є діри та нерівності, то це теж основна з причин яка може впливати на фінансову сферу вашого життя. Може бути таке, що поруч з вами перебуває енергетичний вампір, який має руйнівну дію на вашу ауру і тому вам настільки важко уникнути фінансових труднощів. 

Отже, для того аби зрозуміти яка з причин заважає вам у вашому фінансовому становищі вам потрібно добре це все проаналізувати або є звернутись до спеціалістів. Я завжди радо вам допоможу як знайти причину цих негараздів так і подолати їх.