"Сила, закладена в магічних знаках, може слугувати як творенню, так і руйнуванню".

Сила і небезпека

У рунах укладена могутня енергія: вони виникли за часів стародавніх вірувань і поклоніння войовничим богам. Володіючи потрібним запасом знань, Ви зможете змінювати власну долю, за відсутності необхідних навичок - загубите її всього за один день. Рунічні символи вимагають шанобливого ставлення, мудрості і крайньої обережності. Накреслити знак легко, а от позбутися від його негативних ефектів - досить складно. Руни становлять небезпеку в недосвідчених руках, а тому були розроблені прості і зрозумілі правила поводження з ними.

Проте, краще звернутися до професіонала, який має особливий дар та досвід роботи із рунами. Ворожка на рунах у Львові Людмила (097) 357-56-61.

 

Перелік правил поводження з рунами

1. Використовуйте спеціалізовану літературу. Замість того щоб набивати шишки на власному досвіді, скористайтеся чужими знаннями. Мудрі люди давно розписали характеристики рун, правила їх використання, можливі негативні ефекти.

2. Відчуйте кожен знак. Для цього слід наносити на папір по одній руні і спостерігати за змінами у своєму житті.

3. Практикуйте рунологію з підвищеною обережністю. Для початку можна скористатися готовими наборами, які зроблені досвідченим майстром.

4. Конспектуйте свої відчуття від кожної руни. Опишіть сюжети снів, зміни в особистому житті і на роботі, стан здоров'я і виникаючі думки. Пізніше Ви зможете проаналізувати всі дані.

5. Тримайте в таємниці всі досягнення, отримані за рахунок використання рун. Завжди знайдуться заздрісні люди, здатні нейтралізувати ефект старовинних знаків.

6. Не використовуйте отримані знання на шкоду. Всі негативні дії повернуться Вам з потроєним ефектом.

Пересічна людина без особливих, таємних знань не зможе самостійно отримати від рун відповіді на свої запитання. Тому радимо не експериментувати, а звернутися за допомогою до спеціаліста в цій справі.

Людмила, гадання на рунах у Львові (097)357-56-61 та [email protected]